Over POD Group

Wie zijn wij?

In 2009 zag POD het levenslicht vanuit de Rotterdamse logistieke kraamkamer. Met als start het transporteren van pakketjes en enkele pallets door de Benelux, inmiddels hebben wij mooie stappen vooruit kunnen maken. Met de Rotterdamse mentaliteit ‘niet lullen, maar poetsen’ zijn we de weg ingeslagen.

Vanaf 2020 heeft POD zijn expertise uitgebreid door het vervoer binnen Europa en warehousing in eigen hand te nemen. Buiten een ruime vloot aan eigen wagens in ons beheer, hebben wij deze krachten met elkaar weten te bundelen. Dit heeft het bedrijf gevormd tot waar het op de dag van vandaag is.

Wat als een familiebedrijf begon is inmiddels uitgegroeid tot een draaiende machine van jong talent tot ervaren en gedreven personeel zonder afbreuk te doen aan het familiegevoel. Het is dan ook de uitdaging om in de groei deze fundamentele karaktereigenschappen te bewaken. Want dat maakt POD.

Samen staan we sterker

Door de krachten als bedrijven te bundelen kunnen wij u compleet ontzorgen als het gaat om transport binnen Europa, forwarding en opslag. Door onze kennis van de meest uiteenlopende bestemmingen, vinden wij altijd de juiste manier voor op- en overslag van uw producten. 

Dé logistieke dienstverlener van Nederland

Wij hebben betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelheid hoog in het vaandel en werken tegen concurrerende tarieven. Kortom: POD Group is dé logistieke dienstverlener van Nederland. Wij geloven dat er voor alles een oplossing is!