Warehousing

Voor opslag en overslag nemen wij graag uw werkzaamheden uit handen.

Dagelijks verzorgen wij onder andere de orderpicking, splitsing, etikettering, ompakking en crossdocking voor al onze opdrachtgevers.

Warehousing - PodLogistics

Onze diensten

Opslag en Inventarisbeheer

Onze loods biedt veilige en georganiseerde opslagruimte voor uw goederen. Met geavanceerde inventarisatiesystemen zorgen we ervoor dat u altijd volledige controle heeft over uw voorraad.

Orderpicking & verpakking

Efficiënte orderpicking en nauwkeurige verpakking zijn essentieel voor een soepele logistieke operatie. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw producten snel en nauwkeurig worden verzameld en klaargemaakt voor verzending.

Transportmanagement

Wij bieden niet alleen opslagfaciliteiten, maar regelen ook het transport van en naar onze loods. Dit omvat een naadloze coördinatie van inkomende en uitgaande zendingen, met aandacht voor tijdige leveringen en kostenefficiëntie.

Douaneafhandeling

Ons deskundige team begeleidt u door het complexe douaneproces, verzorgt alle benodigde documentatie en zorgt dat uw goederen veilig de grenzen oversteken. Met onze douanevergunning kunnen we uw goederen onder toezicht opslaan en behandelen in onze loods.

Inhouse douaneloods

POD Warehousing beschikt over een warehouse van 15.000 m2. Gezien onze centrale ligging in de Rotterdamse haven kunnen wij snel schakelen wanneer de container op de terminal staat. 

Wij beschikken over een douaneloods en kunnen, wanneer doorvoer nog niet is toegestaan, al uw goederen direct in opslag nemen. Door de diversiteit aan transportmiddelen en ons ervaren personeel is de opslag van uw goederen bij ons in goede handen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Wij bieden

15.000 m2 warehouse

22 Loadingdocks

AEO Certificatie