Disclaimer

Disclaimer voor Pod Logistics & Warehousing:

Deze disclaimer regelt uw gebruik van de website van Pod Logistics & Warehousing. Door deze website te bezoeken, stemt u in met de voorwaarden en bepalingen zoals hieronder uiteengezet. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u deze website niet te gebruiken.

  1. Beperkte aansprakelijkheid voor informatie: Pod Logistics & Warehousing streeft ernaar om accurate en up-to-date informatie te verstrekken op deze website. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie volledig, accuraat, betrouwbaar of actueel is. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico. Pod Logistics & Warehousing aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het vertrouwen op de verstrekte informatie.

  2. Externe links: Deze website kan links bevatten naar externe websites of bronnen die niet onder controle staan van Pod Logistics & Warehousing. We bieden deze links uitsluitend voor uw gemak aan. Het opnemen van een externe link impliceert geen goedkeuring van de inhoud of het beleid van die externe website. Pod Logistics & Warehousing is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, inhoud, advertenties, producten of andere materialen op externe websites. Het gebruik van externe links is op eigen risico.

  3. Geen garanties: Pod Logistics & Warehousing biedt geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de werking van de website, de inhoud, de beschikbaarheid, de nauwkeurigheid of de betrouwbaarheid ervan. We garanderen niet dat de website foutloos, ononderbroken of vrij van virussen of andere schadelijke componenten zal zijn.

  4. Intellectuele eigendom: Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, handelsmerken, ontwerpen en software, is eigendom van Pod Logistics & Warehousing of wordt gebruikt met toestemming van de relevante eigenaren. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, wijzigen, distribueren, tonen, verzenden, verspreiden, verkopen, in licentie geven of gebruiken voor enig ander doel zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Pod Logistics & Warehousing.

  5. Wijzigingen: Pod Logistics & Warehousing behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig terug te keren naar deze pagina en de actuele versie van de disclaimer te controleren.

Door gebruik te maken van de website van Pod Logistics & Warehousing stemt u in met deze disclaimer en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de hierin uiteengezette voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u deze website niet te gebruiken